cz sk pl eng 
login   heslo   

Nejvýznamnější ocenění produktů společnosti Biotherapy

8. 10. 2010

 - Společnost Biotherapy získala od svého založení v roce 2002 řadu významných ocenění, a to nejen u nás, ale i v zahraničí. Řada nezávislých odborníků tak ocenila inovativní přínos společnosti Biotherapy pro celou řadu medicínských oborů.

- Hlavní ocenění 12. mezinárodní zdravotnické výstavy SLOVMEDICA - ZLATÁ INCHEBA 2010 - získal Biostimul BS 601, fototerapeutický aplikátor, přístroj pro plošnou aplikaci červeným polarizovaným světlem metodou progresivní fototerapie FOTONYX určený primárně pro interní vaginální a rektální aplikaci, otevírající tak zcela nové možnosti plného využití jeho účinků a předností v oblasti gynekologie a porodnictví, stomatologie.

- Hlavní ocenění 10. mezinárodního veletrhu zdravotnictví SLOVMEDICA - ZLATÁ INCHEBA 2008 - získal Biostimul BS 501, který představuje moderní inovativní zdravotnický prostředek, kombinující nejnovější vědecké poznatky z oboru biomedicínských věd s vysoce pokročilým technologickým řešením. Reprezentuje tak systém, který vykazuje nejen vysokou terapeutickou účinnost, vysokou funkčnost a odolnost ve zdravotnickém provozu, ale také maximálně splňuje náročné ergonomické požadavky kladené na technické prostředky ve zdravotnictví.

- Hlavní cenu – zlatou plaketu ZLATÁ INCHEBA 2007 – získal BIOSTIMUL BS 302 za inovační technologické postupy při využití fototerapie vysoce polarizovaným světlem s kontinuálním a pulzním režimem.

- další informace připravujeme






© Copyright 2003 Biotherapy, s.r.o. All Rights Reserved.